MHP İl Teşkilatı Kumlu’da Ziyaretlerde Bulundu

0
235

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Teşkilatı, ilçe teşkilatları ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Kumlu ilçesine ziyarette bulunan MHP İl Teşkilatı, burada yaşlı vatandaşlar ve taziye ziyaretleri gerçekleştirdi.

Vatandaşlarla yapılan sohbetlerde, Kumlu-Kırıkhan, Reyhanlı ve Antakya ilçelerinin de sahip olduğu Amik Ovasındaki arazilerin her yağmurda ve her Suriye baraj kapaklarının açılışında sel baskınına uğradığı, her yıl arazi sahibi çiftçilerin büyük zarar gördüğü, mağdur olduklarının konu edildiğini ifade eden MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, bu mağduriyetin ne zamana kadar süreceğini merak ettiklerini kaydetti.

Ziyarette konuşan Akdaş, “Amik Ovasındaki arazilerin ve çiftçilerin her yıl zarar görmemesi için 50-100 yıllık köklü projeler üretilmeli, çözümler getirilmeli. Hükümetin günübirlik (günü kurtarma) politikaları devam ettiği sürece Amik Ovası arazi sahiplerinin zararları da devam edecektir” dedi.

MHP İl Teşkilatı daha sonra Kumlu Belediye Başkanını ziyaret ederek, MHP’li Belediye Başkanı Ali Balkız ile ilçede yapmış oldukları çalışmalar konusunda bilgi alışverişi yaptı.

Ayrıca MHP Kumlu ilçe teşkilatı binasında il, ilçe yöneticileri ve partililerle yapılan toplantıda yerel seçimler, yerel seçim çalışmaları konusunda görüşmeler yapıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here