MHP Heyeti Hassa Köylerinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

0
106

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MHP Hatay İl Teşkilatı ile birlikte, Hassa ilçesine bağlı köylere ziyaretlerde bulunarak vatandaşların dertlerini dinledi.

Ziyaretler sonrası bir değerlendirme yapan MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, yapılan ziyaretleri kısaca şöyle özetledi; “Hassa ilçesi Buhara köyünde köylülerin iskân meselesi dinlenmiş olup çözüm yolları aranmıştır. Daha sonra Eğribucak köyünde çiftçilerin sıkıntılarını dinleyerek, bazı kamyon sahipleri ve bir taşımacılık şirketinin sıkıntılarının çok olduğu gözlenmiştir. Oradan Arpalıuşağı köyünde ve Söğüt Beldesinde yine çiftçilerin problemleri dinlenilmiştir.

Milletvekilimiz Şefik Çirkin ve il yönetimimiz, sıkıntıları ve problemleri için gerekli çözüm yolları arayacağımızı belirttik. Yoğun kış şartlarına rağmen halkın bu toplantılara katılımı bizleri oldukça memnun etti. Milletvekilimiz Sayın Şefik Çirkin bu şartlarda vatandaşlara katılımlarından ve bizleri gecenin 23.00’üne kadar misafir ettikleri için teşekkür etti. Ayrıca Hassa ilçe merkezinde MHP ilçe yöneticisi Ahmet Bulkan’ın babasının vefatı dolayısıyla taziyede bulunulmuş ve ailenin acıları paylaşılmıştır.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here