MHP Hatay Milletvekili Adayları Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

0
89

mhp adayları1Gül: “Hak Ettiğimiz Kalkınmayı Biz Başaracağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili adayları, İskenderunlu basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mavi Konak Restoran’da düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında gazeteciler ile buluşan MHP’li vekil adaylarına MHP Hatay İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı da eşlik etti.

Toplantıda ilk olarak söz alan MHP Hatay Milletvekili 3. Sıra adayı Akif Terzi, araştırmacı tarihçi olduğunu söyleyip bugüne kadar yaptığı kitap çalışmalarından bahsetti. Her şeyden önce vatan sevdalısı olduğunu ifade eden Terzi; “Vatan, toprak namustur. Bizler atalarımızdan hep böyle gördük.  Bizim ilkemiz önce ülkemiz. Kendi menfaatlerimizden önce biz hep ülke menfaatlerini öne aldık” şeklinde konuştu. Terzi, Türkiye’nin çok büyük bir ateş çemberi içinde olduğunu savunup Türkiye’nin uçurum noktasından aşağıya yuvarlanmak üzere olduğunu ancak MHP’nin var olduğu sürece buna asla müsaade etmeyeceklerini kaydetti.

1 Kasım erken seçimlerinde vatandaşların sandığa gitmeleri gerektiğini işaret eden MHP Hatay Milletvekili 2. sıra Adayı İbrahim Gül ise; “7 Haziran’dan sonra ortaya çıkan tablo ‘koalisyon’du. Fakat yetkiyi paylaşmak istemeyenler milli iradeye de saygı duymayarak erken seçim olması için tüm şartları zorladılar. Halkımız iradesine sahip çıkmayanlara gerekli dersi vermek için 1 Kasım tarihinde sandık başına gitmelidir” dedi.

mhp adayları2

Ak Parti’nin iktidar hırsıyla ülkeyi felakete doğru götürdüğünü sözlerine ekleyen İbrahim Gül; “Baktığımız zaman iç huzuru olmayan, dışarıda saygınlığını kaybetmiş gün geçtikçe de itibarsızlaşan bir ülke haline geldik.  Eğer dışarıyla barışık değilseniz içeride de huzurunuz yoksa bir ülkeyi kalkındıramazsınız. İşte MHP’de Allah’ın izniyle 1 Kasım’da iktidar olduktan sonra önce dışarıda tüm ülkelerle iyi ilişkiler kurarak o barışı tahsis edecek. Ve içeride atacağı özellikle de terörle mücadele noktasında atacağı adımlarla ülke içerisinde huzuru sağlayarak hak ettiğimiz kalkınmayı biz başaracağız” diye konuştu.

İskenderun’un Ankara’da sahipsiz olduğunu belirten İbrahim Gül; “İskenderunlu hemşerilerim kendi içlerinden çıkan ve her gün beraber yaşadıkları kendilerinin büyüttükleri bu evlatlarına sahip çıksınlar. Bu sahipsizlik kader değil” dedi.

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ve istikrarın MHP ile sağlanabileceğini açıklayan MHP Hatay Milletvekili 1. Sıra adayı Mehmet Necmettin Ahrazoğlu da; “Türkiye’de birçok ilçemizde sandık güvenliği adı altında sandıklar bir yerlere taşınmaya çalışılmakta. Vatandaşlarımız kendi ilçelerine, mahallelerine giremez hale geldiler.  Bizlerin kutsal saydığı bütün değerler ayaklar altına alındı. Halkımızın 1 Kasım erken seçimlerinde sandık başına giderek ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğünün düşünüp MHP’de buluşması gerekiyor” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here