MHP Adayları Basınla Bir Araya Geldi

0
72

mhp kahvaltı1Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Şandır Yörük Çadırında düzenlenen kahvaltılı toplantıya, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP’li Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman da katıldı.

İddialı konuşan Büyükşehir Adayı Aslan, Türkiye’nin gidişatını beğenmediği için tekrardan politika içerisinde yer aldığını belirtti. Belediye Kanunundan söz eden Aslan; “Belediye kanunu gerek Büyükşehir gerekse normal belediye kanunu incelediğiniz zaman belediye başkanlarının ve belediye meclis üyelerinin görevlerini yazar, yetkilerini yazar. Arkadaşlarıma bakıyorum bakanlarla, başbakanın projeleriyle halka vaatte bulunuyorlar. Eğer merkezi hükümetin projeleri ile bu iş yürüyecekse büyükşehir, belediye başkanlarına veya meclis üyelerine ne gerek var. Yetkiniz de olmayan bir konuyu kendiniz yapacakmışsınız gibi halka sunup aldatmanın bir anlamı yok” şeklinde konuştu.

Adayların işsizliği önleyeceğiz açıklamalarına ‘neyle işsizliği önleyeceksiniz’ diyen Aslan; “İşsizliği önleyeceğiz diyorlar. Neyle işsizliği önleyeceksiniz. Daha büyükşehir belediyesi kaç kadro verileceği belli değil. Bütçesi ne olacak belediyenin? Nasıl bir kadro kuracaksınız? Kapatılan belediyelerin borçları ile personelleri ne olacak? Peki ilçe belediye başkanının projeleri ne olacak Yayladağı’nda ki Altınözü’nde ki belediye başkan adaylarımızın projelerini görmeden nasıl işsizliği önlersiniz, nasıl hizmet götüreceksiniz” dedi.

Kendisinin var olduğu projelerin İbrahim Gül ile hayata geçeceğini ifade eden Aslan Gül’e destek isteyip; “İbrahim Kardeşime oy verin. İskenderun Belediye Başkanı İbrahim Gül olacak. İskenderun yine Hatay’ın 1 numarası olacaktır. Çünkü benim daha İskenderun’da tamamlayamadığım 5 yıllık projelerim var. Bay Civelek’in bitiremediği bu projeleri Allahın izniyle İbrahim Gül bitirecektir. Ben fikirlerimle çalışır fikirlerimle hizmet ederim. Ben hangi parti olursa olsun duygu ve düşüncelerimin haricin de kimseye boyun eğmedim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here