Mery Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
195

mery yıldırım1İskenderun ve Arsuz’da Hıristiyan camiasının sevilen simalarından Mery Yıldırım (56) geçtiğimiz hafta sonu yaşamını yitirdi. Evinde kalp krizi sonucu yaşama veda eden Yıldırım’ın ani vefatı sevenlerini şoke etti.

Bir süredir kanserle de mücadele eden Mery Yıldırım’ıı, cumartesi günü evine gelen yakınları cansız bedeniyle karşılaştı. Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlenen Yıldırım vefatıyla sevenlerini yasa boğdu.

mery yıldırım2

Hıristiyan camiasında ve çevresinde çok sevilen Mery Yıldırım için Pazar günü İskenderun Ortodoks Kilisesinde cenaze ayini düzenlendi. Kalabalık bir topluluğun katıldığı cenaze törenini Kilise Papazı Dimitri Yıldırım yönetti. Sevenlerinin gözyaşlarına hakim olamadığı ayine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de katıldı.

Renkli kişiliği ve sevecen tavırlarıyla tanınan Mery Yıldırım, cenazesiyle de her kesimden insanları buluşturdu.  Cenaze töreni sonrası Yıldırım İskenderun Karağaç Asri Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Ortodoks Kilisesi, Mery Yıldırım’ın cenazesiyle son zamanların en büyük cenaze törenine de ev sahipliği yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here