“Memleket Hepimizin, Sahip Çıkarsak Çok Daha İyi Yerde Olur”

0
99

chp-kilise ziyareti1CHP’li Adaylar Ortodoks Cemaatiyle Bir Araya Geldi…

İskenderun’da dün bir dizi ziyaretler gerçekleştiren CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, Ortodoks cemaati ile de bir araya geldiler. Bir bütün olarak huzur içerisinde yaşamaya dair mesajların verildiği ziyarette İskenderun Belediye Başkanı Dr. Civelek; “Memleket hepimizin, sahip çıkarsak çok daha iyi yerde olur” dedi.

Yerel seçimlerde destek amaçlı Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi çok amaçlı toplantı salonunda Ortodoks Kilisesi Ruhani Lideri Dimitri Yıldırım, Kilise Vakıf Yönetimi ve Ortodoks cemaati ile bir araya gelen CHP’li adaylar burada nezih ve hoş bir ortamda ilimiz ve kent yönetimi ile ilgili projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

chp-kilise ziyareti2

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vakıf Başkanı Can Teymur; “Malum ülkemizde yaklaşan önemli bir yerel seçimler var. Bu çerçevede yerel seçimlere talip olan sizin gibi değerli insanları burada ağırlamaktan gurur duyduk. Yerel yönetimlerde başarılı olan iki adayımız da buradalar. Onlara hoş geldiniz diyorum. Biri Antakya’da iyi hizmetler yapan Lütfü Savaş Bey, diğeri de risk alarak İskenderun’un altyapı sorununu çözerek çok ciddi hizmetlerde bulunan Yusuf Civelek’tir. Her ikisine de bu hizmet yarışında gönülden başarılar diliyoruz” dedi.

Gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Büyükşehir Adayı Lütfü Savaş; “İkimizde söz üretmekten çok hizmet üretenleriz. 5 yılda Antakya’yı mega kent yaptık. Hatay’ın hizmete ihtiyacı var. İki yıldır Hatay’ın ihtiyacı doğrultusunda stratejik planlar hazırladık. Bunları önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bunların tamamı ihtiyaçlar doğrultusunda hazırlandı. İnanın ilimizin huzur sorunu var. Göreve geldiğimizde ilk hedefimiz insanların huzurunu sağlamaya yönelik olacaktır. Hizmet daha sonra olacaktır. Herkesin ayak izlerine bakın temiz olanı huzura götürür” diye konuştu.

chp-kilise ziyareti3

Civelek; ‘Benim Dostlarımsınız!’

Ortodoks cemaatine bu ziyaretinin ilk değil son da olmayacağının altını çizen İskenderun Belediye Başkan Adayı Civelek ise; “Sizler benim dostlarımızsınız!” diyerek samimiyetini dile getirdi. Civelek, konuşmasına şöyle devam etti;

“Halkın mutluluğunu artırıcı hizmetlerimize devam edeceğiz. Yapacağımız her çalışma bilimsel oldu bundan sonrada aynı düşünce ile hareket edeceğiz. Herkes farkında değil ama karşımızdaki en büyük sorun çevre kirliliği ve iklim değişikliğidir. Biz bu yönde tedbirler aldık. Bu konuda gönlüm rahat! Şuanda da kentleşme kültürüne dönmeliyiz. Bu yönde de projelerimiz hazır. İskenderun çağdaş kent olma yolunda ilerliyor. Memlekete hepimizin sahip çıkarsak, çok daha iyi yerde olur.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here