Meleklerden Duble!

0
48

Hatay’ın Melekleri Samsun’dan da Mutlu Döndü

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 17. haftasında Samsun Canik Belediye’ye konuk oldu. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmada rakibine büyük üstünlük kuran Mavi-Beyazlılar parkeden 112-56 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın tamamında üstün olan taraf konuk Hatay temsilcisiydi. İlk çeyreği 27-19 önde tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, soyunma odasına da 52-31 üstünlükle giren taraf oldu. Üstünlüğünü maç sonuna kadar taşıyan ve aradaki farkı iyice açan Hataylı basketbolcular, üçüncü çeyreği 80-46, maçı da 112-56 kazandı.

Elazığ Temsilcisini de Mağlup Etmişti

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 16. hafta maçında ise Birevim Elazığ İl Özel İdaresini Antakya’da konuk etmiş ve rakibini 27 sayılık farkla mağlup etmişti.

İlk çeyreğini 19-17 önde tamamladığı maçın devre arasında da rakibine 43-33 üstünlük sağlayan melekler, üçüncü çeyreği 67-49 üstün tamamlamıştı. Mücadelenin final çeyreğinde de üstünlüğünü sürdüren ve rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Hatay Büyükşehir Belediyesi, parkeden 27 sayı farkla 87-60 galip ayrılan taraf olmuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here