Melekler Galibiyete Alıştı Bir Kere

0
329

bayan basketbol39Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL)’nin 16. haftasında İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren ve İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada basketbol severler, Hatay’ın Meleklerinin müthiş mücadelesine tanıklık etti. Temsilcimiz, BGD’yi 87-69’luk skorla mağlup etti.

Galibiyet sayısını 12’ye çıkartan Hatay ekibinde, Courtney Paris 18 sayı, 11 ribaund, 2 asist, Natalie Hurst de 11 sayı, 6 ribaund, 11 asistle double-double rakamlarına ulaştı. Mücadelede Katsiaryna Snytsina 22 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Anna Vajda 15 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Bahar Öztürk de 16 sayı, 4 ribaund, 8 asistle skora katkı sağladı.

9’cu yenilgisini alan BGD’de ise Megan Leuzinger 13 sayı, 9 ribaund, 4 asist, Kübra Ekşi ise 12 sayı, 5 ribaundla oynadı.

İlimize şampiyonluk getirmeye kararlı bir şekilde yoluna devam eden Hatay’ın Melekleri bu sonuçla zirve takibini sürdürerek 17’ci haftaya lider Fenerbahçe’nin bir puan gerisinde 2’ci olarak girdi.

bayan basketbol40

Haftanın Maçı Antakya Kapalı Spor Salonu’nda: Hatay BŞB-Galatasaray

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu hafta ise ligin zorlu rakiplerinden biri olan Galatasaray’ı Antakya Kapalı Spor Salonu’nda ağırlayacak. Ligin ikinci yarısında oynadığı 3 maçı galibiyetle kapatarak liderlik iddiasını daha da güçlendiren Hatay’ın Melekleri, ligde bugüne kadar oynadığı 16 maçın 12’sini galibiyetle kapatmasını bildi.

Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçta Galatasaray’ı deviren melekler, taraftarına yeni bir galibiyet hediye etmenin hesaplarını yapıyor. Hatay’ın melekleri zirve için Galatasaray’ı devirerek, Fenerbahçe maçının sonucunu beklemeye başlayacak.

İlk devrenin en skorer takımı olan Hatay BŞB, Galatasaray’ı 31 Ocak Pazar günü saat 16.30’da Antakya Kapalı Spor Salonunda ağırlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here