Melekler, Avrupa’da da Türkiye’de de Lider!

0
103

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı bilyoner.com kadın basketbol liginin dördüncü haftasında kendi sahasında Samsun Canik Belediyespor’u ağırladı.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma öncesinde, sahaya sporcular ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun’ pankartıyla çıkarak taraftarları selamladılar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurlarında bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal marşı okundu ve maç başladı.

Ligde ve Avrupa’da başarıdan başarıya koşarak şehrimizi gururlandıran Hatay’ın Melekleri, oldukça tempolu geçen maçın son saniyelerinde beraberliği yakalayarak maçı uzatmaya taşıdı. Melekler, uzatma dakikalarında taraftarların desteğini de arkasına alarak rakibini 90-82 mağlup etti ve yenilmezlik unvanını da korudu.

Avrupa Kupası maçlarında 3’te 3, Türkiye Liginde de 4’te 4 yapan Hatay’ın Melekleri şehrimizi hakkıyla temsil etmeye devam ediyor.

Chatzidaki’den Taraftarlara Teşekkür

Maç sonunda yapılan basın toplantısında konuşan Takım Antrenörü Katerina Chatzidaki, yorgun olmalarına galip gelmenin sevincini yaşadıklarını belirterek; “Seyirciler için seyir zevki yüksek, bizim içinse zor bir maç oldu. Avrupa maçlarımız ve Türkiye ligi maçlarımızdan dolayı çık sık seyahat ediyoruz. Uzun bir yolculuktan sonra şehrimizde tek antrenman yaparak sahaya çıkabildik. Maçın başlarında geriye düşüp, biraz geriden gelsek de taraftarlarımız ile takımımızın enerjisi ve takım olma bilinciyle bu zor maçı almasını bildik” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here