Mehmetçiğimize Küçük Ama Akıllı Beyinlerden Destek

0
445

5 Temmuz İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Gürcan Özdemir ve Sınıf Anneleri önderliğinde, ‘Vatan ve Millet Sevgisi’ ‘Mehmetçik’e Destek ve Yurttaşlık’ bağlamında Deniz Müzesini ve akabinde gazetemizi ziyaret ettiler.

Sınıflarında hazırladıkları ve üzerlerine ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’, ‘Ecdadımızı Tanıyoruz’, ‘Biz Bu Toprakları Kolay Kazanmadık’, ‘Vatan İçin El Ele’, ‘Küçük Yüreklerin Büyük Vatan Sevgisi’ gibi sloganlar ve şiirler yazdıkları, kendi elleriyle de çizip boyadıkları resimleri Deniz Müzesinde görevli Mehmetçiklerle paylaşan minikler, Türk Askerini çok sevdiklerini ifade ettiler.

Her ne kadar yaşları küçük olsa da tarihimizi öğrenmeye başladıkça Türk Askerinin büyüklüğünü ve kahramanlığını da daha iyi anladıklarını ifade eden öğrenciler, her zaman Türk ordusuna destek vereceklerini ifade ettiler ve Deniz Müzesi gezisinin ardından Sahil bandında bulunan Türk Devletlerinin bayraklarının bulunduğu anıtı da ziyaret ettiler.

Gazetemiz idarehanesine de gelen Minik Yüreklerin yaptığı etkinlikle ilgili bilgiler veren Sınıf Öğretmeni Gürcan Özdemir; “Bu günlerde vatan ve toprak sevgisinin yoğun olduğu günleri yaşıyoruz. Bizler de öğrencilerimizle birlikte Deniz Müzesine giderek, Türk Askerinin tarihi geçmişini bir kez daha hatırladık. Minik öğrencilerimiz bu gezi sayesinde vatan ve millet sevgisini daha güçlü bir şekilde hissedip yaşadılar” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here