Mehmet Türk ve Nureddin Ersoy’un Takımdan Ayrıldı

0
250

Transfer Çalışmaları Sürdürülüyor Ama Şık Haber İçeriden Geldi…

Spor Toto 3. Liginde mücadele eden İskenderunspor 1967’de yaprak dökümü başladı. Mehmet Türk ve Nureddin Ersoy’un İskenderunspor 1967 futbol takımı ile yollarını ayırdığı duyumu bomba etkisi yarattı.

İkinci yarıda kadrosunu güçlendirmek için birçok futbolcuyla görüşen İskenderunspor yönetiminin, transfer etmeyi düşündüğü futbolcuları Perşembe (bugün) günü kente davet ederek burada görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

Devreyi sondan ikinci sırada tamamlayan Turuncu-Mavili ekibin ligde kalması için yoğun mesai harcayan teknik heyet ve yönetime büyük şok takımın içinden geldi.! Teknik heyet ve yönetim transfer yaparak takımı güçlendirme çalışması yaparken, geçen sezon olduğu kadar bu sezon da takıma büyük katkısı olan Mehmet Türk ile Nureddin Ersoy’un takım ile yollarını ayırdığı duyumu kentte bomba etkisi yarattı.

Bu sezon takımın kötü gidişine karşında ligin ilk devresinden Mehmet Türk ve Nureddin Ersoy’un toplam 5’er golleri bulunuyor. Ligde toplam 19 golle fileleri havalandıran Turuncu-Mavili Ekibin 10 golünü bu iki futbolcunun atmış olması ve takımdan ikisinin de ayrılmasından dolayı İskenderunspor 1967’e gönül veren taraftarlar, ‘yerlerini doldurabilecek kalitede futbolcu alınacak mı?’ sorusunu yönetime yönelttiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here