Mehmet Kılıçlar; “Teröre Son Verin”

0
163

dasifed açıklama1Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mehmet Kılıçlar, İstanbul Atatürk Havaalanı’nda gerçekleşen terör saldırısı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. DASİFED Başkanı Kılıçlar açıklamasında şunları söyledi;

“Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde gerçekleştirilen bombalı saldırılar terörün çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Vahşi ve acımasız bu saldırının sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Bugün bir kez daha terörün, toplumun huzur ve kardeşlik duygularını hedef aldığını gördük. Bombalı saldırıların bu kez de yolculuk yapan sivil vatandaşlarımızı hedef alan alçaklığına tanıklık ettik. Terör nereden gelirse gelsin, kim yaparsa yapsın, hangi amaç için yaptığını söylerse söylesin, insanlık dışıdır ve güçlü bir şekilde lanetlenmelidir. İnsanlık dışı yöntemlerle insanlığı hedef alan terör olaylarının artık son bulmasını istiyoruz.

Ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan, toplumu korku ve şiddet ile sindireceğini zanneden teröre karşı bu zor zamanları birlikte durarak ve birbirimize güvenerek atlatacağız. İçinden geçtiğimiz, böyle dönemlerde hiç olmadığı kadar barışa, huzura ve güvene olan inancımız azalmamalıdır. Acımız büyük. Yastayız. Türkiye’nin başı sağ olsun!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here