Mehmet Kılıçlar: “Çocuklarımıza Bırakılan En Anlamlı Miras 23 Nisan Kutlu Olsun”

0
119

çocuk bayramı-dasifedDoğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mehmet Kılıçlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili yaptığı açıklamada çocuklarımızı aydınlık geleceğe hazırlamak için Hatay’da Gençlik ve Çocuk Sanat Bienali düzenlemek istediklerini belirterek Ulusal Egemenlik Bayramı’nı kutladı.

Ulusal egemenliğin, 7 düvele karşı Bağımsızlık Mücadelesi vermiş bir millete verilebilecek en güzel armağan olduğunu vurgulayan Kılıçlar; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açarak egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu resmileştirmiştir. Büyük Önderimiz Atatürk Türk ulusunun bağımsızlığını kazandığı 23 Nisan’ı ülkenin geleceği gördüğü çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan’ı sadece Türk çocuklarına değil, tüm dünya çocuklarına armağan eden Atatürk, çocuklara Milli Bayram armağan eden ilk lider olmuştur. Büyük Önderimizin çocuklara bıraktığı bu güzel mirasın değerini bilmek ve ülkemizde çocuklara aydınlık bir gelecek bırakmak hepimizin en önemli görevi olmalıdır.

Gençlik ve Çocuk Sanat Bienali’ni Hatay’da Olsun

DASİFED olarak biz de bu mirasın bilinciyle bölgemizde son dönemlerde oluşan olumsuz algıyı kırmak amacıyla hem önümüzdeki günlerde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Gençlik ve Çocuk Sanat Bienali’ne destek olduk, hem de Gençlik ve Çocuk Sanat Bienali’ni Hatay’da yapabilmek için alt yapı çalışmalarına başladık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürerek hem memleketimize ekonomik kalkınma yönünden destek olmaya devam ederken hem de çocuklarımızı geleceğe hazırlayacak projeler üretiyoruz” diyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here