Meclis Üyesi Sevda Orman, Dünya Evine Girdi

0
253

İskenderun Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Parti (CHP)’li Meclis Üyesi Sevda Orman, gönlünü kaptırdığı Erkin Özçelik ile dünya evine girdi. Kır bahçesinde gerçekleştirilen düğüne katılım da oldukça yoğunu.

CHP’li Meclis Üyesi Sevda Orman ve Erkin Özçelik’in nikah şahitliklerini Ak Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, CHP önceki dönem Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile aile dostları yaptı.

CHP’nin Genel Başkanı Özgür Özel’in Hatay programı dolayısıyla düğüne katılamayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hediyesi olan ikili fincan takımını geline, ömür boyu mutluluklar dileyerek Suzan Şahin takdim etti.

Milletvekili Kemal Karahan ve Suzan Şahin’in yanı sıra İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, belediye meclis üyeleri, Orman ve Özçelik aileleri ile seçkin davetli topluluğunun katıldığı düğünde, güler yüzleri ve sıcak tavırlarıyla Sevda ve Erkin çifti davetlilerden büyük takdir ve beğeni topladı.

Belleklerden silinmeyecek bir düğüne ev sahipliği yapan Orman ve Özçelik aileleri, misafirleriyle yakından ilgilenirken, Fer Diamond’ın açık alanında gerçekleştirilen düğünde, İskenderun’un tanınmış simaları bu özel günlerinde gelin ile damadı yalnız bırakmadı.

İskenderun Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, ailelerini de tebrik ederiz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here