Mavi-Turunculular İlk Antrenmanı Yaptı

0
81

körfez iskenderunspor36Yeni sezon hazırlıkları için Ankara Kızılcahamam’da kampa giren Körfez İskenderunspor’da çalışmalar hızlı başladı. Hazırlık çalışmalarında gözler takımın yeni gözdelerine çevrilirken, teknik heyetin görüşmelerde bulunduğu bazı futbolcular da Kızılcahamam kampına dahil edildi.

Kamp çalışmalarını Kızılcahamam’da sürdürecek olan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, ilk antrenmanını yaptı. Mavi-Turunculu ekibin ilk antrenmanında gözler yeni transferlere çevrildi. Daha önce görüşmelerde bulunulan futbolcular da kampa dahil edilirken, alt yapından yetişen gençlerin de kısa zamanda takıma adapte olmaları Mavi-Turunculu ekibin teknik heyetini oldukça sevindiriyor.

körfez iskenderunspor37

Geçtiğimiz sezon sonuna doğru yapılan kongre sonunda isim ve renk değişikliğine giden Körfez İskenderunspor, aynı zamanda yeni sezon öncesi Turuncu ve Mavili renklerle ilk kez antrenmanını da yapmış oldu.

Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Mehmet Hünkaroğlu, ilk idmanın sonunda yaptığı açıklamada öncelikle yeni gelen isimlerin adaptasyonlarına önem verdiklerini kaydetti. Hünkaroğlu; “İlk çalışmamızı yaptık. İyi bir kamp dönemi geçirmeyi hedefliyoruz. Yeni transfer ettiğimiz ve imza aşamasına gelen futbolcular ile alt yapıdan takımımıza monte ettiğimiz  gençlerimizi bir birleriyle kaynaştırmaya çalışıyoruz. Önceliğimiz adaptasyon süresini en aza indirebilmek. Geçen yılda kadromuzda bulundurduğumuz ve yola devam etmek istediğimiz futbolcularımız da antrenmanlara başladılar. Genç ve dinamik bir kadro kurmak için çaba sarf edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here