Masa Tenisinde ‘Egemenlik Kupası’ Mücadelesi

0
315

masa tenisi323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde okullar arasında düzenlenen “Egemenlik Kupası Masa Tenisi Turnuvasında” dün minik sporcular raketlerini konuşturdu. Geniş katılımla gerçekleştirilen turnuva ile ilgili bilgi verene İl Masa Tenisi Antrenörü Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Şampiyonası için bu tür organizasyonların önemine vurgu yaptı.

İskenderun Gençlik ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen masa tenisi mücadelelerine Arsuz ilçesinden de katılan öğrenciler oldu. Toplam 110 sporcunun katıldığı ve müthiş çekişmelere sahne olan müsabakalarda küçük raketler, gelecek için umut verdiler.

masa tenisi4

6-8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası öncesi bu tür etkinliklerin gerçekleşmesinin önemine vurgu yapan Masa Tenisi Antrenörü Mehmet Kasapoğlu; “Bu tür etkinlikler öğrencilerimizi masa tenisine teşvik ettiği gibi, Türkiye Şampiyonası öncesi çocukların motivasyonu için de iyi oluyor. Egemenlik Kupasına yeni kurulan Arsuz’daki okullarından da katılım var. Oradan gelen sporcular, gelecek için umut veriyor. Türkiye’de derece yapacaklarına inanıyorum. Bu tür etkinlikler arttıkça çocuklar çok iyi noktalara gelecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here