Masa Tenisi Hakemimiz Erol Atılganlar Gaziantep Yolcusu

0
109

masa tenisi hakemi1Hatay Bölgesi hakemlerinden Şaban Erol Atılganlar, Masa Tenisi Federasyonunun 2012-2013 sezonu faaliyet programında yer alan, 11-12 Haziran 2013 tarihinde Gaziantep Şahinbey Spor Salonunda yapılacak olan Terfi Ligi play-off müsabakaları için görevlendirildi.

Bugüne kadar yönettiği müsabakalarda iyi performans sergileyerek Hatay’ı başarılı bir şekilde temsil eden 1953 doğumlu Atılganlar, Masa Tenisi dışında Bisiklet ve Yüzme hakemliği de yapıyor.

Ulusal Hakem statüsünde yer alan ve sporcu kişiliği ile bilinen hakem Şaban Erol Atılganlar; “25 yılı doldurduğum hakemlik hayatımda bana verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Hentbol da İl hakemliği, Masa Tenisi, Bisiklet ve Yüzme branşlarında Ulusal Hakemlik yapmaktayım. Çalışmalarıma ara vermeden devam ederek yakın bir zamanda Uluslar arası Hakemliğe yükselmeyi hedefliyorum. Verilen görevleri en iyi şekilde yaparak memleketimi de başarı ile temsil etmek gayreti içerisindeyim” dedi. Başarılı Hakemimiz aynı zamanda Milli Bisikletçi olarak birçok başarılı dereceye de imza atmıştır.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here