Mangal Partisinde Moral Depoladılar

0
124

iskenderunspor 1967-25Yeni sezon için çalışmalarına ara vermeden devam eden İskenderunspor 1967 ‘Ciğer Partisi’ ile moral depoladı. Turuncu-Mavili futbolcular mangal başında oldukça eğlenceli vakit geçirdiler.

Kısa sürede gönüllerin takım olmayı başaran İskenderunspor 1967’ye bir jest de Sakarya Spor Tesisleri İşletmecisi Yaşar Araç’tan geldi. İşletmeci Yaşar Araç antrenmandan sonra tüm takıma ciğer partisi düzenlendi. Futbolcular, Cumartesi günü takıma moral amacıyla düzenlenen bu etkinlikte oldukça eğlenceli vakit geçirdiler.

iskenderunspor 1967-26

Futbolcular haftanın son antrenmanında kuvvet ve kondisyon çalışması yaparken adeta komando eğitimine tabi tutuldular. Sahada yorgunluktan bayılmak üzere olan futbolcuların imdadına ise ciğer partisi yetişti. Antrenmanın hemen ardından mangal başına geçen herkesin neşesi yerine geldi.

Ciğer partisinde dostluk ve arkadaşlık ön planda olurken, İskenderunspor 1967 kulübüne moral amacıyla mangal partisi düzenleyen Yaşa Araç, şehrin takımına sahip çıkılması gerektiğine işaret etti. Araç; “İskenderunspor 1967 şehrimizin takımıdır, bu takıma sahip çıkmamız gerekiyor. Bende bu nedenle futbolcu kardeşlerimize moral olsun diye mangal partisi düzenledim. Yeni sezonda büyük başarılar elde ederek kente şampiyonluk yaşatılmasını istiyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here