Mahmut Balcı; “Tünel Sözü Tutulmadı”

0
200

hassalılar derneği1Hassalılar Derneği Başkanı Mahmut Balcı, Hassa’ya ‘Tünel Sözü’ hakkında yaptığı açıklamada bu sözün tutulmadığını ve tutulan sözün yerine getirilerek en kısa zamanda çalışmaların başlaması gerektiğini belirtti.

Seçim öncesinde Hasa için birçok vaatlerin verildiğini kaydeden Balcı; “Değerli dostlar, 30 Mart’ta  bit yerel  seçim oldu.  Seçim öncesi Ak Partililer tarafından Hassa için birçok vaatler yapıldı.  Benim ilçem olan Hassa için bir tünel sözü verildi. Bu söz, AKP’nin ve üst düzey yetkilileri tarafından verildi. Verilen sözün Hassalılar ve Hassalılar Derneği olarak takipçisi olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. En kısa zamanda Tünelin çalışmalarını görmek istiyoruz” diye konuştu.

Hatay Büyükşehir Belediyesinde de bir takım sorunlar yaşandığını ancak ilimizin sorunlarının bir an önce giderilmesi gerektiğini de belirten Balcı; “Hatay’da yeni büyükşehir belediyesi kuruldu. Tabi ki bir takım sıkıntılar olacak. Bunu anlayışla karşılıyoruz. CHP grubu da mecliste çoğunluğu sağlayamadı. Ancak makam ve mevkiler ağlama yeri değil, hizmet üretme yerleridir. Hatay’ın tamamında su sorunu vardır. Büyükşehir Belediye Başkanı ve meclis üyeleri halkın menfaatini düşünerek Hatay halkına yakışır bir şekilde hiçbir siyasi ayrım yapmadan bu soruna el uzatmalıdır. Çünkü halkımız mağdur durumdadır. Niyetimiz kimseyi karalamak değil, verilen sözlerin yerine getirilmesidir ve Hatay’a hizmet yapılmasıdır” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here