Madalyalar Atalar Koleji’nin

0
411

atalar-yüzme1Yüzme Yarışlarında Madalyaların ve Kupaların Adresi Atalar Koleji Oldu

Atalar Koleji, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yüzme yarışlarında, bireysel ve takım halinde 4 stilde birincilik kazanarak adından söz ettirdi.

Atalar Koleji öğrencileri, yüzme yarışlarında bireysel stilde kazandıkları 3 altın madalyanın yanı sıra, Bayrak yarışlarında da takım halinde altın madalya kazanarak yüzmedeki başarılarını bir kez daha tescillediler.

Batuhan Zorluoğlu, Efe Horata, Bahadır Mert Oy ve Ersan Şencan’dan oluşan Atalar yüzme takımının, bayrak yarışlarında altın madalya, Efe Horata’nın bireysel serbest ve kurbağa stillerinde 2 altın madalya, Batuhan Zorluoğlu’nun da kelebek stilde 1 altın madalya kazandığını kaydeden Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Alıcı, öğrencilerinin başarısıyla gururlandıklarını da söyledi.

atalar-yüzme2

Yüzme yarışlarında marka haline geldiklerini de sözlerine ekleyen İbrahim Alıcı; “Daha önce de iyi dereceler yaparak, tüm stillerde birinci olduk. Bundan sonra çıtayı daha da yükselteceğiz. Önümüzdeki sezon il genelinde yapılacak yarışlarda başarılı olacağımıza inanıyorum. Türkiye genelinde yapılacak olan yarışlara katılarak ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here