Maçın Sonu Şölen Olsun!

0
55

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz İskenderunspor, Play-Off yarı final ikinci maçında Çarşamba günü (bugün) saat 16.00’da İskenderun 5 Temmuz Stadında 52 Orduspor ile karşılaşacak. Kritik maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Bülent Yenihayat nezaretinde tamamlayan Turuncu-Mavililer, kampa çekilerek maç saatini beklemeye başladı.

İlk maçta deplasmandan 1-1’lik skorla ayrılan temsilcimiz, bu maça ev sahibi avantajıyla çıkacak ve finale çıkmak adına galibiyet arayacak.

Memleket sevdalısı İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, müsabakanın tüm gelirlerinin Süper Lige yükselen İskenderun Engelliler Basketbol takımına prim olarak dağıtılacağını açıkladı.

Bayan Taraftarlara Destek Çağrısı!

Bugün İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanacak olan 52 Orduspor karşılaşması öncesinde İskenderunspor Başkan Vekili Melike Özdemir Bolat da destek çağrısında bulundu. Bolat; “Kulüp Başkanımız Hakan Bolat ve yönetim kurulumuz, aldığı karar doğrultusunda bu karşılaşmanın tüm geliri, Süper Lige çıkan İskenderun Engelliler Basketbol takımımızın sporcularına prim olarak dağıtılacak.

Sevgili Turuncu-Mavi sevdalısı bayan taraftarlarımız sizlerden destek beklemekteyiz. Gelin şampiyonluk şölenimizde hep beraber coşalım. İskenderun Engelliler Basketbol takımıza verdiği destekten dolayı, kulüp Başkanımız Hakan Bolat’a ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here