Liseli Gençlerden Mehmetçiğe Selam!

0
436

Türkiye Liseler Birliği İskenderun Temsilciliği üyeleri, Atatürk Anıt Alanında bir araya gelerek, Türk Bayrağı açtı ve Afrin sınırında canı pahasına mücadele eden Mehmetçiğe İskenderun’dan selam göndererek destek oldu.

Türkiye Gençlik Birliği İskenderun Temsilcisi Erdem Demirtaş da eyleme katılarak, liseli gençliğin eylemine destek verdi. Liseli gençliğe halktan da destek geldi. Anıt alanına gelen insanlar liseli gençliğin eylemine destek vererek alkışladılar. Alana gelen anneler; “Afrin’de bizim evlatlarımız Amerikan emperyalizmine karşı kahramanca direnmektedir. Anaların yüreği onlarla atmaktadır. Onlara güveniyoruz. Onların yanındayız. Liseli gençliğin bu duyarlılığını da takdir ediyoruz” dediler.

Atatürk anıtında büyük Türk Bayrağı açan gençler, Afrin’de savaşan Mehmetçiğe selam gönderdiler. Asker selamı veren gençler, her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler.

Türkiye Liseler Birliği İskenderun Temsilcisi Cem Çolakoğlu, bütün şehitlere selam gönderdiklerini ifade ederek; “Bu güne kadar şehit olan ve Afrin’de şehit verdiğimiz asker ve polislerimize selam olsun. Biz, Afrin’de emperyalizme karşı, teröre karşı savaşan askerlerimize selam göndermek için buradayız. Biz Afrin’de bölücülüğe karşı mücadele eden Askerlerimize her türlü desteği vermeye hazırız. Bir kere daha vatan savaşı verenlerin yanında olduğumuzu ifade etmek için toplandık” dedi.

Liseler Birliği Yöneticisi İdil Eylül de savaşan Türk Kadın Subayların kadınlar gününü kutlayarak; “Annelerimizin, yurt içi ve dışında çatışan kadın askerlerimizin, kadınlar gününü kutluyoruz. Buraya gelen kızlarımızın, buraya gelen emekçi analarımızın, öğretmenlerinizin emekçi kadınlar gününü kutluyoruz. Hatay İskenderun’dan Türk-Amerikan savaşında Amerika’ya karşı savaşan askerlerimize bin selam olsun” diye konuştu.

Türkiye Gençlik Birliği İskenderun Temsilcisi Erdem Demirtaş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı harekatını desteklemek için alana geldiklerini belirterek; “Bu eylemi bütün Türkiye’ye Hatay, İskenderun’dan mesaj göndermek için gerçekletirdik. Buradan tüm askerlerimize selam gönderiyoruz” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here