Ligde Mücadele Kızışıyor!

0
50

spor-programLigde ilk yarının sonlarına gelindikçe 2. Lig ve 3. Lig temsilcilerimiz de ligi daha iyi bir noktada bitirme telaşı içerisine girdiler. Sezon başından beri istenilen futbolu ortaya koyamayan İskenderun Demir Çelikspor ile Kırıkhanspor, yarın maçlarını deplasmanda oynayacaklar. Diğer temsilcilerimiz Hatayspor ile Payas Belediyespor ise sahalarında puan mücadelesi yapacak.

Ligin ortalarında bulunan Kartalspor’u konuk edecek olan lider Hatayspor, liderlik koltuğunu bırakmak istemiyor. Her maç kendileri için final havasında geçeceğini söyleyen Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, rakiplerini küçümsemediklerini, o nedenle sahaya çıkacak olan 11 oyuncusunun da oyun disiplininden kopmayarak, rakiplerini boş göndereceğine inandığını belirtti.

MKE Ankaragücü deplasmanına gidecek olan 2. Lig Kırımızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor,  zorlu deplasmandan galibiyette başka bir şey düşünmüyor. Bu sezon ligde bekleneni bir türlü veremeyen ve ligin en sondan üçüncü sırasına yerleşen İskenderun Demir Çeliksor, ligin üçüncü sırasında bulunan Ankaragücü maçı ile kendine bir çıkış yakalamak istiyor.

Son haftalardaki istikrarlı gidişatını sürdürmek isteyen 3. lig 1. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, yarın evinde Bergama Belediyespor’u konuk edecek. Ligde bir puan ile kendisinden bir üst sırada bulunan Bergama Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlarken, bu maçın kola olmadığını söyleyen Galip Gündoğdu, ligin ilk devresinde oynanacak son iki karşılaşmayı kazanıp ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini belirtti.

Ligde hiçbir varlık gösteremeyen spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor ise yarın Menemen Belediyespor’a konuk oluyor. Ligin ikinci sırasında yer alan Menemen karşısında galibiyet arayacak olan Kırıkhanspor, bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Program şöyle;

Hatayspor-Kartalspor

8 Aralık 2013 Pazar Saat: 13.30

Stat: Hatay Atatürk

Tolga Kadaz, Tolga Atsan, Serdar Mersinli

MKE Ankaragücü-İskenderun Demir Çelikspor

8 Aralık 2013 Pazar Saat: 13.30

Stat: Ankara 19 Mayıs

Ali Şükrü Beldüz, Uğur Baş, Turgay Emre Memişoğlu

Payas Belediyespor 1975-Bergama Belediyespor

8 Aralık 2013 Pazar Saat: 13.30

Stat: İskenderun 5 Temmuz

Adem Elgörmüş, Ömer Sevinç, Çağlar Yıldız

Menemen Belediyespor-Kırıkhanspor

8 Aralık 2013 Pazar Saat: 13.30

Stat: Menemen Şehir

Kerim Deveci, Gündoğdu Yiğit, Enes Vahit Çavuş

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here