Life Masaj Salonu İskenderunluların Hizmetine Girdi

0
2304

life masaj salonu1LİFE Masaj Salonu’nun açılışı dün gerçekleşti. İskenderun Yenişehir Mahallesi 33. sokakta gerçekleşen açılışa İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Life Masaj Salonunun aile dostları ve İskenderun halkı katıldı. Açılışı Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Life Masaj Salonu sahipleri Hasan Kaya ve oğlu Halil İbrahim Kaya birlikte gerçekleştirdi.

Bu tür işletmelerin İskenderun’da açılması ile mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, salonu çok beğendiğini belirterek; “Life Masaj Salonu’nun İskenderun halkının yaşam tarzını yükselteceğini düşünüyorum. İskenderun halkı, oldukça ucuz fiyata salonun bütün hizmetlerinden faydalanabilecek. Life Masaj Salonu, İskenderun halkı ve işletmecilere hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

IMG_1965

Gündeme ilişkin de konuşan Seyfi Dingil, İskenderun halkı için çalıştıklarını belirterek; “Seçimlerden sonraki 7–8 ay bu belediye ne yaptı diyenlere gerçekleştirdiğimiz projelerle cevabını veriyoruz. İlk 7–8 ay mutfakta çalıştık şimdi de yaptığımız çalışmaları halkımıza sunuyoruz. Sağlam projelerle Ankara’ya gidilmeseydi bu kadar hızlı büyüyemezdik. Bakanlıklar da çalışmalarımızı destekliyor” dedi.

IMG_1999

Life Masaj Salonu sahibi Hasan Kaya oğlu Halil İbrahim Kaya ile birlikte ailece çalıştıklarını belirterek; “Bizim amacımız İskenderun halkına hizmet vermektir. Türkiye genelinde de 8 şubemiz var. Antakya’ya da açmayı planlıyoruz. Tüm İskenderun halkını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Life Masaj Salonu Masözü Zehra Eren ve Masörü Ahmet Hürriyetoğlu, İskenderun halkı için böyle bir işletmenin şans olduğunu belirterek İskenderun halkını tedavi-dinlendirme kapsamlı terapi çeşitlerine beklediklerini söylediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here