Liderlikten Etti, 3. Sıraya Kadar Yükseldi

0
61

İDÇspor, Balıkesir’i Boş Gönderdi!

Stat: İskenderun Beş Temmuz

Hakemler: Adnan Güngördü***, Barış Çardaklı***, Mehmet Vargün***

İskenderun Demir Çelikspor: Ceyhun***,Onur***,Ersin*** (Dk. 59 Cebrail***), Mustafa**, Salih** (Dk.86 Ömer **), Mert ***, Doğan***, Hüseyin*** (Dk. 68 Hamza**), Ömür ***, İbrahim***, Deniz***

Balıkesirspor: Recep**, Caner**, Rıza**, Kerem**, Mustafa**, Onur**, Özcan* (Dk.73 Gökhan**), Erhan** (Dk. 64 Hüseyin*), Coşkun* (Dk. 84 Ertuğrul*), Muhammet**, Hasan**

Goller: Dk.70 Cebrail (İskenderun Demir Çelikspor)

Sarı Kartlar: Dk. 25 Deniz (İskenderun Demir Çelikspor), Dk. 22 Mustafa, Dk.37 Muhammet Dk.61 Caner, Dk.89 Mert (Balıkesirspor)

Sahasında, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Balıkesirspor’u konuk eden İskenderun Demir Çelikspor, güçlü rakibini 1-0 yenerek liderlik koltuğundan etti. İDÇ’spor’da bu galibiyetle 19 puana ulaşarak 3. sıraya yerleşti.

5 Temmuz Stadyumunda oynanan maça İDÇspor etkili başladı. 5. dakikada geliştirilen ilk atakta ceza sahasına gelen topa kafa ile vuran Mert, meşin yuvarlağı az farkla auta attı. 9. dakikada Balıkesirspor’un geliştirdiği atakta Mustafa sağdan ortaladı, gelen topa vuran Özcan’ın şutu defanstan döndü. 13. dakikada ilginç bir pozisyon yaşandı. İDÇspor kalecisi Ceyhun’un aut atışı rakip ceza sahası içerisine kadar gitti. Burada topla buluşan Ersin, boş pozisyonda topa vuramadı.

Dakikalar 24’ü gösterirken, İDÇspor Salih ile serbest atış kullandı. Defanstan dönen topa Deniz vurdu ancak meşin yuvarlak yine az farkla auta çıktı. 32. dakikada ise Balıkesirspor Erhan ile korner atışı kullandı. Oluşan karambolda topa son dokunan Mustafa olurken, Ceyhun kritik bir hamle ile topu çizgiden çıkardı. 41’de konuk ekibin atağında Caner ceza sahasına ortaladı, Mustafa’nın şutu direğe çarparak dışarı çıktı. İlk Yarı golsüz tamamlandı.

İkinci devre yine İDÇspor’un atakları ile başladı. 60. dakikada Mert ceza sahasına ortaladı, sert gelen topu kaleci Ceyhun son anda uzaklaştırdı. 66’da yine Mert kale içerisine kadar indi, pasını aktardığı Hüseyin müsait pozisyonda topu auta attı. 70. dakikada ise İDÇspor’un beklenen golü geldi. Sağ kanattan geliştirilen atakta Hamza ceza sahasına güzel bir orta yaptı, gelen topa düzgün bir şekilde vuran Cebrail topu ağlara gönderdi: 1-0. 81. dakikada Balıkesirspor’lu Gökhan, 25 metreden sert bir vuruşla şansını denedi. Ancak kaleci Ceyhun gole izin vermedi. kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma İDÇspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından, 22 puanda kalan Balıkesirspor liderlik koltuğundan olurken, İDÇ’spor’da 19 puana yükselerek 3. sıraya kadar tırmandı. Grubun yeni lideri ise sahasında Anadolu Selçukluspor’u 2-1 yenerek puanını 24’e çıkaran İnegölspor oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here