Lider Kalma Hesapları!

0
30

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor, bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Kızılcabölükspor maçının hazırlıklarına aralıksız başladı. Turuncu-Mavililer, MAS koşusu ile başladığı antrenmanlarına dün de devam etti.

İskenderunspor Kulübünün CEO’su ve Teknik Direktör Jasn Olda Riekerink önderliğinde yapılan çalışmalarda, futbolcuların keyiflerinin yerinde olduğu gözlendi. Öte yandan, Ahmet Devret de sahaya dönüş antrenmanlarına başladı ve takımdan ayrı çalışma yaptı.

Turuncu-Mavili temsilcimiz, Kızılcabölükspor karşısında galibiyete uzanmak ve geçtiğimiz hafta sonunda elde edilen Liderliği bırakmamak amacıyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Ankara Deplasmanından Lider Döndü

İskenderunspor, oldukça soğuk havada sert ve çekişmeli geçen müsabaka sonunda rakibi Hacettepe’yi 1-0 mağlup etmişti. Kente 3 puanla dönen Turuncu-Mavililer maç fazlasıyla 41 puanla liderlik koltuğuna oturmuştu. Haftaya grup lideri giren Düzcespor, haftayı BAY olarak geçirmişti.

Havaların aşırı derecede soğuk olmasına rağmen, rakipleri Hacettepe karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını da belirten Başkan Bolat; “Havaların aşırı derecede soğuk olmasına rağmen rakibimize oranla daha da güzel futbol sergiledik. Hacettepe karşısında sayısız gollük pozisyonlarından da yararlanamadık. Bizim Grubumuzda hiç kolay maç olmayacak. Tüm müsabakalarımız final havası içerisinde geçecek. Elde ettikleri galibiyetten dolayı Teknik heyetimize ve tüm futbolcularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Ankara’daki bu zorlu mücadeleyi soğuk havaya rağmen Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de battaniye altında tribünden izledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here