Lider Hatayspor, Maddi Destek Bekliyor!

0
72

hatayspor taraftar7Hatayspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, HESOB salonunda düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin konulara değinirken, takıma destek sözü verenleri, sözlerini yerine getirmeye davet etti. Ergin, Konya maçına taraftar götürüleceğinin müjdesini de verdi.

Sadullah Ergin, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, futbolcular Serbay Yağız ve Mehmet Akif Şerifoğlu ile katıldığı basın toplantısında basının sorularına da yanıt verdi. Lider olması dolayısıyla rakiplerin Hatayspor karşısına ekstra bir mücadele hırsı ile sahaya çıkacaklarını söyleyen Ergin; “Hatayspor kritik Dardanel maçında yüz akı ile çıkmasını bildi. İşimiz kolay değildi. Ziraat Türkiye Kupasında Gaziantepspor karşısında oynadığımız 120 dakika performansımızı etkiledi. Gaziantepspor’u kupadan eleyebilirdik fakat oyuncularımız son vuruşları yapamadı. Şu anda tüm Türkiye Hatayspor’un oynadığı oyunu konuşuyor.

Bütün yük Başkan Jan Baram’ın üzerinde o da aslanlar gibi mücadele ediyor. Şimdiye kadar Hatayspor’a verilen maddi destek yeterli değil. İyi gitmemize rağmen yeteri kadar destek görmüyoruz. Bu yola çıktığımızda yardım sözü verenlerden hala destek göremedik. 10. maç sonunda lider durumdayız. 3 maçta güzel bir seri yakaladık. Konya maçına da taraftar götüreceğiz.  Başkan Savaş bize otobüs desteğinde bulundu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Liderliği memleketimizin en iyi spor adamlarından Bekir İnan’ın ruhuna ithaf ediyoruz” dedi.

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz de toplantının sonunda yaptığı açıklamada, Hatayspor’a herkesin sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here