Lider Hatayspor Çankırı’dan Kayıpsız Döndü

0
47

hatayspor44Lider Hatayspor, zorlu Ankara deplasmanda yenik duruma düştüğü karşılaşmada, ikinci yarıda bulduğu gollerle Çankırıspro’u 2-1 yenmesini bildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta lider olan temsilcimiz Hatayspor, gittiği Ankara deplasmanında Çankırıspor ile karşı karşıya geldi. Lider Hatayspor, karşılaşmaya henüz tam olarak adapte olmadan 3. dakikada Çankırıspor’lu Aykut’un golüne engel olmadı: 1-0. Ev sahibi, erken bulduğu golden sonra skoru korumak adına lider karşısında biraz geri çekilerek, oyunu kendi yarı sahasında kurma yoluna gitti. Rakip kalede atak üstüne atak geliştiren temsilcimiz Hatayspor ise aradığı beraberlik golünü bir türlü yakalayamayınca, ilk yarı ev sahibinin üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda oyunu çevirmek adına baskılı bir futbol ortaya koyan Lider Hatayspor, rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. Hatayspor’un bu baskılı oyunu karşılaşmanın 78. dakikasında sonuç verdi. Sahneye çıkan Hataysporlu Ömer Bozan, takımının beraberlik golünü attı: 1-1.

Golden sonra galibiyet için bastıran Lider Hatayspor, karşılaşmanın 90. dakikasında Taylan ile öne geçti: 1-2. Maç bu skorla son bulurken, lider Hatayspor, bir zorlu engeli daha kayıpsız atlamanın mutluluğunu yaşadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here