Lider Erzin Belediyespor Elbistan’dan Galip Döndü

0
74

erzin bldspor15Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta şampiyonluk hedefleyen temsilcimiz Erzin Belediyespor Elbistan deplasmanından galibiyetle döndü. Erzin ekibi maçın skorunu ilk yarıda belirledi ve üç puanı hanesine yazarak yoluna devam etti.

Elbistan Şehir Stadında oynanan karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkan Erzin Belediyespor, maçın başından itibaren atak bir futbolla rakibini adeta bunalttı. Ataklarıyla ev sahibi ekibi baskı altına tutan Erzin Belediyespor 10. dakikada Ulaş’ın, 30. dakikada Jeremiah’ın attığı gollerle iki farklı skoru yakaladı. Ev sahibi ekip ise ilk yarının bitmesine saniyeler kala bulduğu golle ümidini ikinci yarıya taşıdı.

İlk yarısı 2-1’lik skorla misafir ekibin aleyhine noktalanan karşılaşmanın ikinci yarısında da her iki takımın ataklar geliştirdi. Yakalanan pozisyonlar gole çevrilemeyince, maç ilk yarının skoruyla noktalandı.

3. Ligi hedefleyen Erzin ekibi bir beraberlik maçı molasından sonra galibiyet serisini Elbistan ile yeniden başlattı. Deplasmandan galibiyet sevinciyle dönen Erzin ekibi en yakın rakibi Malatya 44 ile üç puan farkıyla, puanını 39’a yükseltti. Haber: Adil Coşkuner/Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here