Lider 5 Temmuz İskenderunspor Adana Ülkügücüspor’u 4-1 Mağlup Etti

0
69

Hatay’dan 5 Temmuz İskenderunspor, Gaziantep’tan Ankasspor, Adana’dan Ülkügücü, Mersin’den de İdmanyurdu 1925 Spor  takımlarının katıldığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) Hazırlık Turnuvasına devam edildi.

Karayılan’daki Belediye Spor Tesislerinde oynanan ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz İskenderunspor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın’ın da izlediği karşılaşmada 5 Temmuz İskenderunspor, her iki yarıda atılan gollerle Adana temsilcisi Ülkügücüspor’u 4-1 mağlup etti. 5 Temmuz İskenderunspor’un gollerini Emre Nur (2), Ali Ozan ile Taha Can Uysal atarken, Ülkügücüspor’un tek golünü Resul Çiçek kaydetti.

Günün diğer karşılaşması Mersin ilinde oynandı. Yapılan karşılaşmada İdmanyurdu 1925 Spor, Gaziantep Ankasspor’u 3-2 mağlup etti.

Alınan bu sonuçların ardından 5 Temmuz İskenderunspor, üç karşılaşmada 2 galibiyet 1 de beraberlik alarak topladığı 7 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, 5 puan ile İdmanyurdu 1925 Spor ikinci durumda yer alıyor. Adana Ülkügücü ile Gaziantep Ankasspor’un birer puanları bulunuyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here