Laserle Dövme Sildirmede Kesin Sonuç

0
199

Son yıllarda oldukça artan ‘dövme’ yaptırma merakı beraberinde pişmanlıkları da getirir oldu. Çok düşünmeden dövme yaptıranlar, yaptırdıktan sonra pişman olanlar, dövmelerini sildirmek için yollar aramaya başladılar. Tam da bu amaçla üretilen laser cihazları, dövmesini sildirmek isteyenler için kurtarıcı oldu.

Dövmenin kalitesine göre en fazla 6 seansta, istenmeyen dövmeden tamamen kurtulmanın mümkün olduğunu söyleyen Vanessa Güzellik Merkezi İşletmecisi Şirin Kayalı Mercan; “İşlemlerimizi laser cihazıyla yapıyoruz. Dövmenin boya kalitesi bizim için çok önemli, her türlü dövmeyi de siliyoruz. Renklilerde kullandığımız farklı bir başlık ve koyu renklerde kullandığımız farklı bir başlık var. Müşteri takibiyle ve kullanılan boya kalitesiyle çok güzel sonuçlar alıyoruz.

Hatay genelinden dövme sildirme talebiyle gelen müşterilerimiz oluyor. Özellikle askeri okullar ve polislik sınavlarına girecek öğrencilerimize çok hizmet veriyoruz. Çok sıcaklarda, özellikle kentimiz İskenderun güneşi en etkin alan bölgelerden bir tanesi olduğu için biraz daha aza indirgiyoruz ama onun dışında dövme sildirme herhangi bir sıkıntıya neden olmuyor. Yine de diyoruz ki düşünmeden dövme yaptırmasınlar, pişman oldukları dövmeler için de biz buradayız.

Bir dövme sildirme için 0-6 seans uyguluyoruz ama yine burada yapılan işlem ve boya kalitesi çok önemli. Takip ederek sonuca ulaşıyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here