Kuyumcular Odası, Pilav ve Tatlı İkramında Bulundu

0
37

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası, ‘Ahilik Bayramı’ kutlama etkinliklerine devam ediyor. Oda üyelerinin tam kadro sahada yer aldığı etkinlikler kapsamında İskenderunlulara tavuklu pilav, ayran ve tatlı dağıtıldı.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası, Ahilik Pilavına coşku ve bereket kattı. 7’den 70’e tüm vatandaşlar ve öğrenciler, ücretsiz Tavuklu Pilav, ayran ve tatlıyı memnuniyetle tükettiler.

Kuyumcular Çarşısı yan tarafında kurulan çadırda gerçekleştirilen etkinliğe İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı Binbaşı Onur Emir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci de katılım gösterdi.

İlçe Müftüsü Osman Şekerci’nin, bolluk, bereket, barış ve ülkemizin bekası için okuduğu duaların ardından pilav dağıtımına başlandı. İlk olarak tencerenin başına geçen Kaymakam Murat Sefa Demiryürek vatandaşlara kendi elleriyle pilav ikram etti.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, pilav dağıtımı öncesi yaptığı kısa konuşmada; “Ahilik Pilavı hayırlı, uğurlu, bereketli olsun. Yiyenlere de afiyet olsun. Allah bereketini içine koysun” dedi ve halka pilav ve tatlı dağıtımını bizzat kendisi yaptı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here