Kuyumcu Esnaflarından Başkan Fırat’a Tam Destek

0
235

kuyumcu esnafı1İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası yönetim ve denetim kurulu üyeleri Yeni Kuyumcular Pasajında yaptıkları ortak basın açıklamasında, Başkanları Uğur Fırat’a tam destek verdiler.

Geçtiğimiz hafta içinde kentimizde yaşanan dolandırıcılık olayı ile ilgili açıklama yapan Kuyumcular ve Saatçiler Odası yönetim kurulu üyeleri, şüphelilerle soyadı benzerliği olan Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’ın olayla uzaktan yakından hiçbir ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

Yeni Kuyumcular Pasajı’nda ortak basın açıklamasını okuyan Kuyumcular ve Saatçiler Odası yönetim kurulu üyesi Ayhan Sağıroğlu; “Geçtiğimiz günlerde Kuyumcular Çarşısı’nda yaşanan talihsiz olaydan birçok esnafımız etkilenmiş, vatandaşlarımızı ise üzmüştür. Burada özellikle belirtmek isteriz ki Başkanımız Uğur Fırat’ın bu olayla uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur. Sadece soyadı benzerliğinden dolayı başkanımız yıpratılmak istenmektedir. Hiçbir kuyumcu esnafının bu konuyla ilgi ve alakası yoktur. Bu işe karışan şahıslar yakalanmıştır. Bundan sonra iş adli mercilere düşmektedir.

İskenderun ve Hatay’da yıllardır Esnaf Oda Başkanlığı ve dürüst saygın bir şekilde esnaflık yapan, esnafın ve halkın sorunlarını dinleyen, her zaman hayır işlerinde, İskenderun menfaatine olan tüm konularda en önde koşan başkanımıza İskenderun kuyumcu esnafı olarak güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Biz İskenderun Kuyumcular Odası yönetim kurulu olarak tüm kuyumcu esnafı olarak her zaman için birlik beraberlik içerisinde kenetlenerek şehrimize, esnafımıza ve halkımıza hizmet eden başkanımızın çabalarını ve gayretlerini her zaman takdir etmişizdir. Buradan halkımıza basın aracılığıyla sesleniyoruz. Kuyumculuk sektöründe faiz uygulaması yoktur. Başkanımızın bu konuda kendisi ve ailesi hiçbir şekilde mesul değildir. Bu konunun kamuoyunda böyle bilinmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here