Kurt; “Her Maçı Kazanmak İçin Oynayacağız”

0
81

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, Pazar günü İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı Mersin BŞB. Meskispor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Kurt nezaretinde sürdürüyor.

Göreve geldiği günden bu yana takımın başında 4 karşılaşmaya çıkan ve bu karşılaşmalardan 3 galibiyet 1 de beraberlik alan İskenderunspor Teknik Direktörü Murat Kurt, bundan sonra kalan tüm maçlarda galibiyet için oynayacaklarını kaydetti.

Geçen hafta oynanan Pozantı maçının kısa bir değerlendirmesini de yapan Kurt; “Pozantı’da, yüksek rakımda, zorlu hava ve saha şartlarında oynanan bir maçı geride bıraktık. Pozantıspor karşısında 1. dakikada talihsiz bir penaltı golü ile geriye düşmemize rağmen maçı bırakmadık ve hakemin son düdüğüne kadar maçı kazanmak için mücadele ettik. Bütün riskleri alarak, maçı 2-0’dan 2-2’ye getirdik. Devamında da 2 net gol pozisyonundan faydalanamadık.

Galip de gelebilirdik, mağlup da olabilirdik fakat 90 dakika boyunca mücadeleden bir an olsun vazgeçmeyen, İskenderunspor’a yakışır şekilde oynayan, tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz ikinci yarının başından bu yana çıktığımız 4 maçta 10 puan topladık. Bundan sonra da kalan her maçımızı kazanmak için oynamaya devam edeceğiz. Hafta sonu oynayacağımız Mersin BŞB Meskispor maçı için hazırlıklarımız devam ediyor” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here