Kurşunlu Han ve İskenderun’daki İşyerleri Kiraya Veriliyor

0
13

Hatay Valiliği, mülkiyetinde bulunan Antakya’daki tarihi Kurşunlu Han’da 22 işyeri ile İskenderun’daki 7 işyerini açık artırma usulüyle kiraya verecek. Aylık 450 TL ile 17 bin 490 TL arasında değişen fiyatlarda açık artırma usulü ile kiraya verilecek işyerlerinin ihale tarihi 27 Temmuz Salı günü olarak açıklandı.

Türkiye’nin resmi ilan portalı www.ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre, mülkiyeti Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına ait olan Antakya Kurşunlu Han’da bulunan 22 adet ve İskenderun’da bulunan 7 adet işyerlerinin kiraya verilmesi için 27 Temmuz 2021 Salı günü 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi uyarınca açık arttırma usulü kiralama ihalesi yapılacak.  4 metrekare ile 239 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip işyerleri için 450 TL ila 17 bin 490 TL arasında aylık bedel biçildi.

31 Aralık 2022 tarihine kadar kiraya verilecek işyerlerinin ihalesi belirtilen tarihte Kışlasaray Mahallesi Fevzi Çakmak Cad. No: 17 Antakya/Hatay adresindeki Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Hizmet Binası ihale salonunda gerçekleşecek. İhaleye katılmak isteyenlerin geçici teminat bedelini Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının banka hesabına yatırması gerekiyor.

Detaylı bilginin Hatay Valiliği web sitesi duyurular bölümünden ve www.ilan.gov.tr adresinde yer alan ilan metninden öğrenilebileceği kaydedildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here