Kurşun Kalem Okullarından Çifte Jest!

0
258

Özel Kurşun Kalem Okulları, Özel Palmiye Hastanesi ve İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği ile protokol imzaladı.

Protokol gereği İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleri ve birinci derece yakınları, Palmiye Hastanesi çalışanları da %20 indirimli kayıt avantajlarından yararlanabilecek.

İmzalanan protokolden ötürü oldukça mutlu olduklarını kaydeden Dernek Başkanı Cemal Çelik; “İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği yönetim kurulu olarak Özel İskenderun Kurşun Kalem Anaokulu ve Ortaokulu ile, üyelerimize ve birinci derece yakınlarına %20 indirim protokolü imzaladık. Bu ince davranışından dolayı Kurşun kalem adına Sayın Özcan Karpuz’a şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu da imzalanan protokolden ötürü memnuniyetini dile getirerek, Karpuz’a teşekkür etti.

Yıllardır etüt merkezi olarak hizmet veren ve geçtiğimiz yıl okullaşarak eğitim sektöründe hizmetine iddialı olarak devam eden Kurşun Kalem Okulları Kurucusu Özcan Karpuz, eğitim kalitelerinden asla ödün vermeden, en iyiyi yapma yolunda hızla ilerlediklerini kaydetti. (Haber: Helga TERBİYELİ)