Kurs Birincilerine Tablet Bilgisayar

0
93

sbs öğrencileriAntakya Belediyesi Okuma Salonunun Başarılı Öğrencileri Ödüllendirildi

Antakya Belediyesi Okuma Salonu SBS kursu öğrencilerine, düzenlenen törenle başarı belgeleri verildi. Belediye meclisi toplantı salonunda yapılan törende konuşan Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, bu başarıda emeği geçen eğitim gönüllüsü öğretmenlere, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Antakya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve Hatay Eğitim Gönüllüleri Derneğine teşekkür etti.

Okuma Salonu öğrencilerinin bu yıl gösterdikleri başarıyı mükemmel bulan Başkan Savaş, tercihli okul kazanan tüm öğrencilere başarı belgesi vererek tebrik etti. Başkan Savaş, bu sınav sonucunda Hatay Fen Lisesini kazanan Ertuğrul Tohma ve Meryem Rabia Çalbaş’ı kurs birincileri oldukları için tablet bilgisayarla ödüllendirdi.

Okuma Salonu Eğitim Danışmanı Mustafa Akgül, dar gelirli ailelerin dershanelere gidemeyen çocuklarına kucak açan Antakya Belediyesi okuma salonunun ülkemiz çocuklarının geleceğine hayırlı bir hizmette bulunmasının sosyal belediyecilik örneği olarak milletimizin gönlünde olumlu bir yer edindiğini belirtti. Eğitim danışmanı Akgül; “Antakya Belediyesi Okuma Salonu bünyesinde açılan SBS kursumuzun bu yılki başarı oranı  % 87.34 kursa katılan 158 öğrenciden 138’i fen ve Anadolu liselerine yerleşti. Bu başarı profesyonel ve ücretli dershaneler seviyesindedir” dedi.

Okuma salonuna ve öğrencilere sağladığı her türlü katkı ve destekten ötürü veliler, öğrenciler ve gönüllü öğretmenler Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ettiklerini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here