Kurbanlık Pazar Yeri Çalışmaları Başladı

0
127

kurbanlık pazarı1Kurban Bayramı yaklaşırken İskenderun Belediyesi tarafından hazırlıklarına başlanan Kurbanlık Pazarı Yeri çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bu yıl da İskenderun Akçay Otoban çıkışı yanında kurulacak olan kurbanlık satış pazarı çalışmalarıyla yakından ilgilenen İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Halkın kurbanlıklarını sağlıklı bir ortamda alabilecekleri, rahat bir satış ve barınma ortamı sağlamak için çalışmalara başladıklarını duyuran Uçucu; “Kurbanlık pazarının her haliyle daha sağlıklı ve güvenli bir yer olarak halkımıza hizmet verebilmesi için gerekeni yapıyoruz. Akçay otoban çıkışı hemen yanında bulunan arazide düzenleme çalışmalarımız yaklaşık on beş gündür devam etmektedir. Kurban bayramında vatandaşlarımız için hem park alanı, altyapısı, suyu, sağlık kabini, veteriner kontrol noktası gibi hizmetlerin yanı sıra kurbanlık satıcılarının da bölüm-bölüm olacak şekilde hayvanlarını rahatça satabilecekleri, rahat barınabilecekleri bir alan olmasını amaçlıyoruz.

Alanın güvenliği en iyi şekilde sağlanarak tel örgü ile çevrildi. Ayrıca vatandaşlarımızın kurbanlıklarını rahatça kestirebilmeleri için kesim yerinin de hemen kurban pazarı yanında olacak şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Kurban kesimleri de İskenderun Belediyemiz tarafından sağlıklı bir şekilde yapılacak ve hiçbir şekilde kesim ücreti alınmayacaktır. Vatandaşlarımıza hizmet etmek noktasında kurban pazar yeri geniş ve rahat bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet edecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here