Kurban Bayramı Etkinlikleri 14 Ekim’de Başlayacak

0
106

bayram programı2013 yılı Kurban Bayramı kutlama programı belli oldu. Bu yıl 15-16-17-18 Ekim 2013 tarihlerinde idrak edilecek olan Kurban Bayramı etkinlikleri 14 Ekim 2013 Arefe günü başlayacak. Hazırlanan bayram programına göre, Arefe günü Şehitlik ziyareti gerçekleştirilecek. Protokolün vatandaşlarla bayramlaşması ise Bayramın 2’inci günü olan 16 Ekim 2013 tarihinde olacak.

Belediye Halk Gazinosunda yapılacak olan bayramlaşmaya, protokol üyelerinin yanı sıra, daireler, kuruluşlar, siyasi partiler, meslek odaları, belde belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katılacak.

Civelek; “Bayram Tüm İnsanlara Güzellikler Getirsin”

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de İskenderunlu hemşerilerinin Kurban Bayramını yayınladığı yazılı bir mesajla kutladı. Bayramın güzellikler getirmesini temenni eden Başkan Civelek; “Değerli hemşerilerim, Kurban Bayramınızı içten dileklerimle kutlar, uzun bayram tatilinizi ailenizle, yakınlarınızla, komşularınızla, dostlarınızla birlikte sevinç içerisinde geçirmenizi dilerim. Sevgi, kardeşlik, dostluk duygularını daha da çoğaltarak paylaşmak ve dayanışma içerisinde olmak hayata daha çok anlam kazandırır. Bayram bütün insanlara bu güzellikleri getirsin. Komşu ve kardeş ülkelerde yaşanan acı ve sıkıntılar son bulsun. Ülkemizde ve İskenderun’da yaşadığımız huzur ve barış kardeş ülkelerde de bir an önce hakim olsun. Kurban Bayramı’nın bütün İslam dünyasına hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here