Kuaförler Odasından, Ücretsiz Güzellik Eğitimi

0
43

İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası, Hatice Yılmaz işbirliği ile Hatay Güzellik Uzmanlığı Ücretsiz Bilgi Paylaşımı Semineri bugün gerçekleştirecek.

Cilt bakımında matematiğin önemi konusunda Nermin Çelikkaya’nın, cilt uygulamalarında etken maddelerin ve vitaminlerin etkisi konusunda Ceylan Sancar’ın, göz çevresi toparlama kılcal damar giderme, karın çatlakları giderme konularında Başak Tatar’ın microneedling yüz anatomisi konusunda Aysun Özdemir’in, collagen ip protokolü konusunda Nurcan Şahin’in, teorik ve uygulamalı kalıcı makyaj silme eğitimi konusunda Fatmagül Üpçin’in eğitim vereceği seminer sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Yarın Ramada Otel’de, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek eğitim semineri hakkında bilgiler veren İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş; “Berberler ve Kuaförler Odası olarak pandemiden dolayı uzun süredir hiç bir etkinlik yapamıyorduk. Antakya’dan Hatice Yılmaz ile birlikte bir organizasyon yaptık. Yarın bir eğitim semineri yapıyoruz İskenderun’da, 10.30’da başlayacak, akşam 18.30’a kadar devam edecek.

Eğitim seminerimiz ücretsiz olmakla birlikte eğitim alacak olan arkadaşlarımıza da sertifika takdim edeceğiz. Bütün arkadaşlarımızı bekliyoruz. Yaklaşık bir haftadır bunun altyapısını oluşturduk, çalışmasını yaptık, inşallah yarın alnımızın akıyla İskenderun’umuzu güzel bir şekilde temsil edeceğiz. İskenderunlu güzel hanımlar ile birlikte olacağız, onun mutluluğunu yaşayacağız” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here