Kriz Hala Çözülmedi!

0
87

Futbolcuların kenti terk etmesinin ardından, yönetim kurulu takımın bir an önce toplanması için tüm futbolculara çağrıda bulundu. Pazar günkü maça alt yapıdan futbolcularla çıkması ihtimali üzerinde duruluyor.

İskenderunspor 1967 futbol takımı oyuncuların kenti terk etmesi ile kulüpte yaşanan kriz henüz çözülemedi. Çok sayıda yöneticinin bu duruma kulak tıkaması ve “Yarın Dönerler!” zihniyeti ile hareket etmeleri takıma gönül verenleri çileden çıkardı.

Teknik heyet, oyuncuların kente geri dönmesi için olağan üstü çaba sergilerken, yönetimin büyük bölümünü duruma kayıtsız kalmaya devam ediyor. Takım oyuncularının alacakların ödenmemesi ve tesislerde yemek pişirecek tüpün dahi olmaması, kulüpte bardağı taşıran son damla oldu.

Bu hafta sonu oynayacakları Derince Belediyespor maçı için takımı toplayamayan Teknik Direktör Can Güven, futbolcuları kente getirmek ve maça çıkarmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Bazı yöneticiler de maddi destek sağlamak için mücadelelerini son gücüyle sürdürüyorlar.

Cuma günü (bugün) için Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’den randevu alan yönetim kurulu üyeleri, yaşanan gelişmelerle ilgili sorunları Vali Lekesiz ile görüşecek. Alacaklarını tahsil edemeyen futbolcuların ise şu ana kadar ne yapacaklarının belli olmamasıyla birlikte, yönetim kurulu takımın bir an önce toplanması için tüm futbolculara çağrıda bulundu. Futbolcuların gelmemesi durumunda takımın Pazar günkü maça çıkıp çıkmayacağı beli olmazken, yönetimin ise maça alt yapıdan futbolcularla çıkması ihtimali üzerinde duruluyor.

İskenderun kamuoyu ise Sedat Uysal, Mustafa Baştuğ, Levent Yılmaz, Nevzat Barak, Ali Dündar Çetin, Çağrı Belibağlı, Müfit Tennioğlu, Edip Zelluh, Aksel Butros, Süleyman Çelik, Ökkeş Demirel, Sinan Yeşilyurt, Anıl Abacı, Adnan Çalışkan, Cemil Ugutmen, Bayram Alpagül, Hüseyin Fırat, Mustafa Çöloğlu, Ahmet Öz ve Nuri Üysen gibi isimlerden oluşan güçlü yönetim kurulunun bir an önce decreye girmesini bekliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here