Kötü Gidişe “Dur” Demek İstiyorlar!

0
52

spor-programSpor Toto 2. ve 3. Ligde ilimizi temsil eden takımlarımızı bu hafta sonu yine zorlu maçlar bekliyor. İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor ve Payas Belediyespor kötü gidişe dur demek, Kırıkhanspor ise istikrarlı çıkışını sürdürmek için bu haftayı 3 puan ile kapatmak istiyor.

Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren İskenderun Demir Çelikspor, yarın deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak. Hafta içi oynana karşılaşmada alınan galibiyetle umutlanan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, yarınki maçtan da galibiyetle ayrılıp, çıkışını sürdürmek istiyor.

Liderlik yarışında son haftalardaki aldığı kötü sonuçlar nedeniyle lig ikincisi ile arasındaki puan farkını eriten Lider Hatayspor, yarın evinde Turgutluspor’u konuk edecek. Ligin ortalarında bulunan Turgutluspor maçına galibiyet parolası ile çıkacak olan Lider Hatayspor, liderliği ligin sonuna kadar kimseye kaptırmak istemiyor.

Ligde kötü gidişini sürdüren bir diğer takımımız olan Payas Belediyespor 1975, yarın Bingöl deplasmanına çıkıyor. Hafta içerisinde Teknik Direktör değişliğine giderek takımın başına Mehmet Ak getirildi. Bu kan değişikliği ile birlikte Payas ekibi, hocaları Ak ile birlikte alacakları galibiyet ile birlikte yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

İstikrarlı çıkışını sürdüren Kırıkhanspor ise, yarın evinde ligin orta sıralarında bulunan Kayseri Şekerspor’u konuk ediyor. Temsilcimiz kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Kayseri Şekerspor engelini de aşarak bir üst sıraya çıkmak istiyor. Hafta başından beri kendi tesislerinde çalışan Kırıkhansporlu futbolcular, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak bu karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılacaklarını belirttiler. Haftanın programı şöyle:

Hatayspor-Turgutluspor

2 Mart 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Hatay Atatürk

Yavuz Çetin, Engin Gökçe, Çağlar Yıldız

Pazarspor-İskenderun Demir Çelikspor

2 Mart 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Pazar İlçe

Nuri Karahançer, Mustafa Savranlar, Mustafa Arıöz

Belediye Bingölspor-Payas Belediyespor 1975

2 Mart 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Bingöl Şehir

Hakemler: bugün açıklanması bekleniyor

Kırıkhanspor-Kayseri Şekerspor

2 Mart 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Kırıkhan İlçe

Hakemler: Ozan Soykan, Erdinç Kirici, Koray Yıldızer

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here