Körfez-Şekere Yolu Komple Asfaltlandı 

0
165

bld-şekere yolu1İskenderun Belediyesinin sorumluluk sahasında yer alan ilçenin dört bir yanında gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmaları son sürat devam ediyor. Bu kapsamda asfalt konusunda çok büyük sıkıntı yaşanan Körfez – Şekere yolu komple asfaltlandı.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, yolun durumuyla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgiler aldı. Başkan Yardımcısı Çengel; “Belediyemiz asfalt ekipleri bu yolu okullar açılmadan önce asfaltlayarak, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin hizmetine sunmayı planlıyordu. Özellikle kış aylarında öğrencilerimiz ve buraya geliş gidiş yapan araçlar, büyük zorluklar yaşıyorlardı. Yolda ki asfaltlar parçalanmış, derin çukurlar oluşmuş ve kazaya sebebiyet verebilecek şekilde yollar daralmıştı. Hava koşullarımız müsaade ettiği için öncelikli olarak körfez-şekere yolumuzu asfaltladık. İskenderun Belediyesi tüm birimleri ile vatandaşlarımızın istek ve şikâyetlerine cevap vermek üzere özveri ile çalışıyor” dedi.

Yapılan hizmetten dolayı mahalle sakinleri ile çevrede bulunan site yöneticileri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti. Vatandaşlar; “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yollarımız yıllardır berbat durumdaydı. Şimdi asfaltlanarak, rahat bir ulaşım sağlayabileceğiz. Yapılan hizmet ile güzel ve bakımlı bir görüntüye kavuşmuş oldu” diye konuştular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here