Körfez, Menemen Bld. Maçına Hazırlanıyor

0
60

körfez iskenderunspor8Pazar günü, Menemen Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan 2. Lig temsilcimiz Körfez İskenderunspor bu önemli maçın hazırlıklarını 5 Temmuz Stadında Teknik Direktör Ramazan Silin idaresinde sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sonu elde edilen Bayrampaşa galibiyetinin ardından, hafta başından bu yana Menemen Belediyespor hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Mavililer, güçlü rakibini yenerek galibiyet serisi yakalamanın peşinde.

Teknik Direktör Ramazan Silin, son maçta önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizerek; “Son sıralardan kurtulmanın tek yolu seri galibiyetler almaktır. Bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bayrampaşa maçından aldığımız 3 puan bize büyük moral oldu. Bu hafta sonu zirve yarışı yapan rakibimiz Menemen Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu maçın çok zorlu geçeceğini biliyoruz. Ancak puan ya da puanlar almak için büyük çaba sarf edeceğiz. Alacağımız galibiyet bizi büyük ölçüde rahatlatacaktır” diye konuştu.

Antrenmanlarını yoğun bir tempoda sürdüren Körfez İskenderunspor’lu futbolcuların idmanlarda neşeli halleriyle dikkat çekiyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here