Körfez, Malatya’da Darmadağın Oldu!

0
64

körfez iskenderunspor24Stat: İnönü

Hakemler: Ramazan Keleş*** Selman Timur*** Özcan Çiçek***

Yeni Malatyaspor: Şener*** Ferit*** (Dk. 55 Ersin**) Ali*** Ramazan**** Hüseyin**** (Dk. 71 Emre Öztürk*) Serkan**** Emre Toraman*** İrfan*** (Dk. 77 Fatih*) Koray*** Onur*** Aydın****

Körfez İskenderunspor: Kadir** Serdar** İlker** (Dk. 58 Yaşar*) Ömer** Mustafa** Hamza* Murat** Mehmet* Halil** Edim** Semih** (Dk. 68 Emre*)

Sarı Kartlar: Ali, Serkan (Yeni Malatyaspor), Mehmet, İlker, Ömer (Körfez İskenderunspor)

Goller: Dk.15, Dk.81. Aydın, Dk.20 Hüseyin, Dk.78 Ramazan, Dk.90 Serkan (Yeni Malatyaspor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Gruptaki zorlu mücadelede Yeni Malatyaspor’a konuk olan temsilcimiz Körfez İskenderunspor rakibine 5-0 yenilirken, beklenmedik bir sonuca imza attı. Malatya ekibi ise Aydın (2), Hüseyin ve Ramazan’ın attığı goller sonunda aldığı farklı galibiyet sonunda 3 puanı alan taraf oldu.

Puan çıkarma hesabıyla Lig ikincisi Yeni Malatyaspor’a konuk olan Mavi-Turunculu ekibimiz Körfez İskenderunspor, sahadan 5 gollü mağlubiyetle boynu bükük ayrıldı. Maça hızlı başlayan Körfez ekibi, henüz 5 dakikada çok önemli bir fırsattan yararlanamadı. Soldan gelişen atakta Hamza çaprazdan vurdu, Kaleci Şener zorda olsa topu çeldi ancak kaleciden dönen topa bu kez Ömer vurdu, meşin yuvarlak auta çıktı.

15. dakikada Yeni Malatyaspor’un kazandığı korner atışını İrfan kullandı. Gelen topu Serkan aşırttı, kaleciden dönen topu Aydın tamamladı ve takımını öne geçirdi:1-0. 20. dakikada ise Yeni Malatya atağında, Onur sağdan ceza alanına ortaladı. Topla buluşan Hüseyin’in vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-0.

24. dakikada Ömer’in ceza sahası dışından şutu kaleci Şener’den döndü, defans tehlikeyi kornerle önledi. 41. dakikada Malatya ekibi adına Serkan gole ulaşamadı. İlk yarı 2-0 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle son buldu.

İkinci yarıya galibiyetin morali ile ev sahibi hızlı ve etkili başladı. Akınları bitmeyen Yeni Malatyaspor 79. dakikada bir gol daha buldu. Aydın’ın pasıyla buluşan Ramazan sol çaprazdan vurdu: 3-0. 82. dakikada Ramazan soldan ortaladı. Topu kontrol eden Ali, Aydın’a pas çıkardı. Bu futbolcunun vuruşunda skor levhası bir kez daha değişti: 4-0.

90+1’de, Serkan Çalık, orta sahadan aldığı topu sürerek ceza alanına girdi ve topu ağlara gönderdi: 5-0. Bu golün ardından Yeni Malatyaspor, karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here