Körfez İskenderunspor’dan Basın Mensuplarına Ziyaret

0
81

körfez iskenderunspor67İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’nin yeni yönetimi, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında, Körfez İskenderunspor Kulüp Yöneticilerini ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretin konusu ise elbette ki Körfez İskenderunspor ve şehrin takıma olan ilgisizliği oldu.

Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı  Kazım Aydın, başarılı olabilmek için ellerinden geleni yaptıklarına değinerek; “Başarıya ulaşmak için çaba sarf ediyoruz ancak şehrimizin iş adamlarından gereken desteği göremiyoruz. Maddi manevi sıkıntılarımız var. Her şeye rağmen mücadelemizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı yapacak ve kamuoyunu bilgilendireceğiz” dedi.

körfez iskenderunspor68

Daha sonra söz alan Kulüp yöneticilerinden Sezer Kara ise ellerindeki kısıtlı imkânlarla zoru başarmak için çabaladıklarını belirterek; “Bu sıkıntıları el birliği ile atlatabiliriz. Birçok şehirde kentin takımları birçok yerden maddi destek görürken, İskenderun’umuzda bunu maalesef göremiyoruz. Bunu aşmak için atanmışların, seçilmişlerin, iş adamlarının ve kent esnafının birlikte hareket etmesi gerekir. Bu kentin takımına sahip çıkalım” şeklinde konuştu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da kulübün bu sahipsizliğinin anlaşılır olmadığını kaydederek, basın mensupları olarak el verdiğince takıma sahip çıkacaklarını ve Körfez İskenderunspor’u 3. Ligde tutunabilmesi için çalışacaklarını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here