Körfez İskenderunspor’da Gözler Linyitspor Maçına Çevrildi

0
82

körfez iskenderunspor19Karşılaşma Çarşamba Günü (Yarın) Saat 13.30’da 5 Temmuz Stadında Oynanacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor’un deplasmanda oynadığı karşılaşmada Ofspor’u Murat Kurt ve Zeki’nin golleriyle 2-0 yenmesi camiada sevinçle karşılandı. Turuncu-Mavililer Çarşamba günü 5 Temmuz Stadında saat 13.30 da oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı içinse hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

İskenderun 5 Temmuz stadında Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde çalışan futbolcuları Kulüp Başkanı Kazım Aydın ile yöneticiler de izledi. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı öncesinde takımda sakat veya cezalı futbolcu bulunmadığı öğrenildi.

körfez iskenderunspor20

Kritik maç öncesi bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Kazım Aydın; “Çarşamba günü (yarın) oynayacağımız Tavşanlı Linyitspor karşılaşması puan cetvelindeki durumumuz nedeniyle çok önemli! Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmaktan başka bir düşüncemiz yok! Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Bundan dolayı tüm taraftarlarımızdan yoğun destek bekliyoruz” dedi.

Teknik Direktörü Ramazan Silin ise Ofspor deplasman maçının ardından ara vermeden çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek; “Tavşanlı Linyitspor ile yapacağımız karşılaşma bizim için çok önemlidir. Takımımızda sakat ve cezalı futbolcunun bulunmayışı bizleri sevindiriyor. Tavşanlı Linyitspor karşısında alacağımız galibiyet, bizlere diğer maçlarımızda da moral verecektir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here