Körfez İskenderunspor’da ‘Bayram’ Havası

0
74

körfez iskenderunspor11Stat: İskenderun 5 Temmuz

Hakemler: Mesut Çarık*** Arda Özyıldırım*** Mutlu Çiğdem***

Körfez İskenderunspor: Gökhan*** Mehmet*** Halil İbrahim*** Murat** (Dk.46 Mustafa Serkan**) Mehmet Öncan**** Gökhan Aydıngül** (Dk. 67 Serdar Birer**) Murat Paluli*** Emrah**** Semih**** Serdal  Alan*** (Dk.85 Zeki*) Fatih****

Bayrampaşa: Sercan* Ramazan** Ersin Keskin* (Dk.71 Ersin Kaya) Mehmet Arı* Recep* (Dk.76 Samet*) Uğur** İlker** Süleyman** Furkan* Abdullah* (Dk. 82 Yusuf*) Feridun*

Goller: Dk.15 Fatih, Dk. 72 Emrah (Körfez İskenderunspor), Dk. 39 Uğur (Bayrampaşa)

Sarı Kartlar: Dk. 64 Furkan (Bayrampaşa)

Spor Toto 2 Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor kendi sahasının oynadığı karşılaşmada Bayrampaşa’yı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Mücadeleye hızlı ve atak başlayan Körfez ekibi, aradığı golü 15. dakikada buldu. Bu dakikada sağ kanattan kazanılan serbest atışta, Semih topu kale içine ortaladı. Bu güzel ortayı iyi takip eden Fatih mükemmel kafa vuruşuyla Bayrampaşa fillerini havalandırdı: 1-0. Dakikalar 39’u gösterirken, Bayrampaşa beraberliği yakaladı. Furkan’ın düşürülmesiyle hakem serbest vuruşu verdi, atışı kullanan Abdullah kale içine ortaladı uzak direğin yanında bulunan Uğur ayağın içiyle maça dengeyi getiren golü kaydetti: 1-1. Bu gol ilk yarının da sonucu oldu.

körfez iskenderunspor12

Körfez İskenderunspor, mutlak kazanması gereken maçın ikinci yarısına da istekli ve arzulu başladı. Girdiği pozisyonlarda istediği golü bulamayan temsilcimiz 71. dakikada muradına erdi. Bu kez sol çaprazdan kazanılan serbest atışı Semih kullandı. Semih’in ortasını iyi takip eden Emrah plase vuruşuyla takımını yeniden öne geçirdi: 2-1. Bu altın değerindeki gol maçın sonucunu da belirleyen gol oldu.

Körfez İskenderunspor’un Bayrampaşa ile yaptığı bu önemli mücadeleyi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yanı sıra, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ile diğer protokol üyeleri de izledi. Maçın sonunda, Mavi-Turunculu futbolcular alınan galibiyeti taraftarıyla doyasıya kutladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here