Körfez İskenderunspor’da 2 Transfer

0
116

körfez iskenderunspor42Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz Körfez İskenderunspor, ikinci yarı hazırlıklarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde sürdürüyor. Turuncu-Mavili ekip, ikinci yarıya daha güçlü bir takımla girebilmek için yaptığı transfer çalışmaları sonunda, prensipte anlaştığı 2 futbolcuyu kente davet etti.

Körfez İskenderunspor’da transfer komitesinin verdiği raporlar doğrultusunda takıma dahil edilecek olan Tokatspor’dan stoper Emrah Aşit ile Tirespor’dan sol kanat oyuncusu Fatih Üge kente gelerek takımla birlikte çalışmaya başladı. Ara transfer döneminin başlamasının ardından iki futbolcuyla sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Daha önce prensipte anlaştığımız Tokatspor’lu stoper Emrah Aşit ile Tirespor’lu sol kanat oyuncusu Fatih Üge,  kentimize gelerek takımla birlikte  idmanlara başladı. Bu iki futbolcuyla her konuda anlaştık, ara transfer dönemi başladığında imzalar atılacak. Ayrıca 2-3 futbolcuyla da görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here