Körfez İskenderunspor Özel Maçlara Başladı

0
242

körfez iskenderunspor (30)Turuncu-Mavililerin Prensipte Anlaştığı Futbolcular da Kampa Dahil Oluyor…

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor’un ikinci yarı öncesinde Antalya Belek Limak Arcadia Oteli tesislerindeki kamp çalışmaları Teknik Direktör Ender Traş nezaretinde devam ediyor. Turuncu-Mavili ekibin prensipte anlaştığı futbolcuların bir kısmı takım ile birlikte antrenmanlara başladı. Anlaşılan diğer isimlerin de önümüzdeki günlerde takım ile birlikte olması bekleniyor.

Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Bekir Tufan, kamp çalışmaları ve hazırlık maçları hakkında yaptığı açıklamada; “Prensipte anlaştığımız futbolcuların bir kısmı takım ile antrenmanlara başlamıştır. Diğer isimler ise önümüzdeki günlerde kampımıza dahil olacaklar. Resmi sözleşme imzaladıktan sonra futbolcuların isimlerini açıklayacağız. Takımımız Körfez İskenderunspor, ilk hazırlık maçını Salı günü (dün) Zonguldak Kömürspor ile yaptı. 25 Aralık Cuma günü de Sakaryaspor ile yine bir hazırlık karşılaşması yapacağız” dedi.

körfez iskenderunspor (31)

İlk Hazırlık Maçında Mağlup Oldu…

Öte yandan, Körfez İskenderunspor, yaptığı ilk özel karşılaşmada rakibi Zonguldak Kömürspor’a 2-1 mağlup oldu.

Ayrıca, Körfez İskenderunspor’un kampı ziyaretçi akınına uğruyor. Bölgemizin deneyimli spor adamlarından Bülent Yağar, Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Ender Traş ve futbolcuları ziyaret ederek hasret giderdi. Spor adamı Bülent Yağar, ikinci yarı öncesinde Körfez İskenderunspor’a başarılar diledi. Yağar’a Turuncu-Mavili Körfez İskenderunspor forması da hediye edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here